31 Ocak 2014 Cuma

HELLO KİTTY KAPI SÜSÜ



Çok sevdiğim canım arkadaşım Adile'nin yeğenine hediye edilmek üzere beraber tasarladığımız yeni ürün kapı süsümüz.. Prenses Ela'ya sevgilerimle...

23 Ocak 2014 Perşembe

KURAN'I KERİM KILIFLARI


Yasemin hanımla zaman zaman çalışmalarımız oluyor.. yine böyle bir çalışmaya imza attık beraber :).
Veda günü için hediye dağıtılmak üzere Kuran'ı Kerim kılıfları süsledik... İçlerinde birer tanede kişiye özel hazırlanmış cevşenler bulunmaktadır...

18 Ocak 2014 Cumartesi

SAFARİ HAYVANLARI KAPI SÜSÜ


İşimi çok seviyorum sözünü en çok da bu kapı süsüne yakıştırıyorum. İnsan yaparken bile gülümser mi, ben hep sevdim, gülümsedim bu cici hayvanları yaparken :) bu ilk çalışmam oldu ama devamı gelecek inş. Emir bebeğin kapı süsü güzel annesine sevgilerle :)

14 Ocak 2014 Salı

KUĞU TEMALI KAPI SÜSÜ




Kuğuların zerafeti, güzelliği hayallerimle birleşince bu model çıktı. Çok emek ve özenle çalıştığım bu ürünü dünya güzeli Ela için tasarladım. severek kullanması dileğiyle..

10 Ocak 2014 Cuma

KAPI SÜSÜ
Bu cici süse hiç bir ücret ödemeden sahip olmak isterseniz sizleri facebook sayfamızdaki çekilişe davet ediyorum..

7 Ocak 2014 Salı

ÇINAR BEBEĞİN KAPI SÜSÜ


Kapı süsü yapmayı çok seviyorum hele ki yeni doğacak olan bir bebek içinse ayrı bir heyecanlanıyorum.. Yeni bir hayat ,yeni bir can doğacak inş. Sağlıklı doğsun Çınar bebek. güzel annesine babasına kavuşsun bir ömür boyu mutlu olsun , adı gibi yaşasın inş....Elif hanıma sevgilerimle..

3 Ocak 2014 Cuma

BERE 
Pamuk şekeri sadece keçe yapmıyor rengarenk çiçekler,tüller insanı çalışmaya sevk ediyor.. Biz de modaya ayak uydurup bu güzel malzemeleri değerlendiriyoruz.. Bere süslemek yeni işlerimizden biri .. Küçük kızım da bana mankenlik yapıyor :)