21 Şubat 2014 Cuma

KUĞU VE AŞK TEMALI KAPI SÜSÜ

Sevgililer günü için özenle çalıştığımız kuğulu kapı süsümüz.. Yasemin hanımın özel siparişi sevgiyle hazırlandı, sevgi için hediye edildi, sevgiyle kullanmanız dilegiyle :)

20 Şubat 2014 Perşembe

Ecrin'nin cici odası

Sizden gelen bu güzel kareleri paylaşmak beni en mutlu eden şeylerden biri.. Güzel prensese ve ailesine sağlık,huzur ve çok mutlu bir hayat diliyorum :)

17 Şubat 2014 Pazartesi

KUZU TEMALI DUVAR PANOSU




         
      Bu duvar panolarını ikili olarak tasarladık. Minik olan kasnakta minyatür bebek kıyafetleri mevcut yaparken çok zorlanmış olsam da beni gülümseten bir hatırası oldu diyebilirim :) kuzu aşkım malum herkes tarafından bilinir kısacası çok zevkli bir çalışma yapmış olduk..

15 Şubat 2014 Cumartesi

MERVE HANIMIN SİPARİŞLERİ



Çınar bebeğimiz dünyaya gelmeye hazırlanıyor bizde onu karşılamak için son hızla çalıştık. Güzel teyzesi Merve hanımın isteği üzerine  hazırladık bu ürünleri severek kullanmaları dileğiyle...İzmir'e sevgilerimle...

8 Şubat 2014 Cumartesi

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ TEMALI PANO


Uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü zaman bulamadığım bu cici kasnak çalışmasını yapmanın sevincini yaşıyorum.. Kırmızı başlıklı kız da ailemize katıldı :) yeni modeller de çok yakında ..

5 Şubat 2014 Çarşamba

SAFARİ HAYVANLI KAPI SÜSÜ ( KIZLAR İÇİN )




 Safari hayvanlarımız bu sefer kızlar için hazırlandı .. Aslan haricindeki bütün hayvanları süsledik ve olabildiğince en şeker haliyle hazırladık.. Çok sevdiğimden mi bilemiyorum inanılmaz güzel oldular.. Mersin'den Sibel hanımın iki güzel prenseslerine hazırladık bu kapı süsünü.. İki kardeşe ve tatlı ailesine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz....