30 Aralık 2014 Salı

Benim Dünyam
Bu benim dünyam hayal ederim ve uygularım her ne kadar bazen tutmasa da bu benim görmek istediklerime engel olamaz :))  bunların hepsi çok sevmekten oluyor :)))

26 Aralık 2014 Cuma

Diş temalı taç ve kravat
Kerem bebeğimiz büyüdü dişi çıktı bizde hemen hazırlığa başladık bile Neval hanımla beraber ortak çalışma ürünümüz kral tacı ve kravatımız hazır sırada diş anahtarlıklarımız var ...
Lohusa taçları


Samsun'dan İlknur hanım ve güzel kızları için ciciler hazırladık severek kullansınlar inş....

15 Aralık 2014 Pazartesi

Keçe kalp anahtarlıklar



 Hayata dua ile başlarsanız imkansızlıklar içinde imkan doğarmış bu günümüze ŞÜKÜRLER OLSUN...
Can dostum Çiğdem'in isteği ile hazırladık kalpli anahtarlıkarımızı . Özel bir kolejin öğrencileri için hepsinin ismine özel tasarlandı ..Sevgiyle kullansınlar inşaAllah :)

12 Aralık 2014 Cuma

Dekoratif vazo

 Hayal gücünüz ile basit işler çıkartıp çok şık köşeler yapabilirsiniz... Eski silindir kutularınızı asla atmayın kalemlikten tutunda vazoya kadar ne çok işe yarıyorlar.
Projelerimiz devam edecek....
( yoğurt kutuları da gözüme takılıp duruyor bir şey yapmam lazım :)))
Mumluk
Bazen kendimi kaybettiğim doğrudur :))) evdeki bir şeyleri atmaya asla kıyamıyorum illaki bir şeyler ile değerlendirmem şart.. Bu sefer şanslı fanusum oldu kendisini biraz fazla süsledim galiba :))
Toka
Fiyonk aşkım bu seferde tokalar da yerini buldu :))

10 Aralık 2014 Çarşamba

Nil Masal 1 yaşında



Nice yıllara Nil Masal.... Çok mutlu bir hayat seninle olsun...
Alp Ege'nin duvar süsü

Yeni model duvar panomuz da hazır Alp Ege'nin odasını süslemek üzere yola çıktı... Güle güle severek kullansınlar inşaAllah..

4 Aralık 2014 Perşembe

Kitap Ayracı


Küçük kızımın siparişi :) çok sevdiği öğretmeni Sema hanım için beraber hazırladığımız kitap ayracımız... Kitap ayracı yapmaya devam edeceğiz inşaAllah şimdiden sırada bekleyen ne çok dostumuz var :) Değerli yazarımız Mehmet Rauf'un ilk psikolojik romanı ''Eylül''eşliğinde sizlerle...